Vägen till drömhemmet

30 Maj
2014


Alla som har ett hus vet att det kan vara mycket jobb med detta. Det är ofta mycket som ska lagas och fixas, och dessutom vill man gärna renovera och fixa till det så att man trivs bra i det. Något som i många fall är lättare sagt än gjort.

Det finns även de som är lite mer positivt lagda och enbart ser detta som fördelar. De som har huset som sitt ständiga projekt.

Men vilken typ man än är av dessa, så kan det vara bra med tips och ledning på vägen mot drömhuset. Det kan du få i Villatidningen. Här blir vägen till drömhemmet en dans på rosor.

Pärlan i hemmet

Poolen i trädgården kan för många bli hemmets pärla. Det är inte svårt att förstå. Här kan man tillbringa många sköna kvällar tillsammans med sin familj och sina vänner. Vem vill inte ha det så?

I tidningen berättas det om en familj som gjorde just så. De fick till sitt drömhem, där poolen har en huvudroll! Detta kan du läsa om här: http://www.villatidningen.se/pool/poolen-blev-familjens-parla/

I en annan artikelserie, kan man följa Karin och Oscar Ericsson på deras väg till ett nytt kök. I del 1 behandlades planeringen av köket och i del 2 får man följa med i inledningen av renoveringsarbetet. Här hittar du alla delar: http://www.villatidningen.se/tag/karin-och-oscars-kok/

För ytterligare läsning om kök och köksrenovering, se även: http://www.sormlandskok.se/