Vackert och lättskött med sten

28 Maj
2014


Vem vill inte ha en vacker trädgård? Vi kan nog konstatera att det är något de flesta vill ha. Men det är ofta så att man inte har mycket tid att lägga ner på sin trädgård. Hemligheten är att man anlägger en lättskött trädgård som i princip sköter sig själv.

Lättskött med sten
Det har nu blivit mer och mer populärt att lägga sten i trädgården. Många väljer att lägga sten istället för rabatter och gräs, och mer lättskött än så kan det inte bli.

Det är heller inte svårt att lägga sten själv. Det krävs en del förarbete, lite olika beroende på vilken mark man har att arbeta med. Välj ett bra undermaterial, detta är ett måste för att få ett bra och hållbart resultat.

För att få lite mer kött på benen så kan du läsa mer på www.stenbolaget.se samt titta på denna gör-det-själv video på Youtube:

Vackert att se på
Även om sten är snyggt kanske man vill ha lite växter också. Det är en bra idé att plantera växter i snygga krukor och ställa ut dem där det passar sig. Det är ett enkelt och smidigt sätt att få mer färg och växtlighet, och dessutom är det mycket snyggt också. Du slipper allt ogräs, och det är enkelt att byta ut växterna om du tröttnar på dem.

Så om du vill göra din tillvaro lite lättare bör du ta fasta på detta. Du kan då sitta i solstolen och njuta av en fin trädgård i sommar, medan grannarna sliter för att få det snyggt. Varför komplicera till livet när det kan vara så enkelt?