Ny kollektion klinker från Kakelspecialisten

10 Juli
2015


Kakelspecialisten lanserar ett nytt sortiment kakel och klinker för sommaren. Den nya samlingen har hämtat inspiration från de senaste trenderna inom rustik och lantlig inredning, och är främst i färgerna vitt, grått och svart med en känsla av sten och betong.

I ett pressmeddelande berättar de om fyra nya serier.

Klinker Cold

Cold-serien har främst gråa toner, med olika nyanser att välja mellan. De erbjuder plattor i 60x60 cm i gråa färger, en blandning av olika grå plattor i 15x15cm och 3 olika plattor med gråa mönster i Marrakech stil. Plattorna fungerar lika bra på vägg som golv.

Kakel Maiolica

Den här serien väggplattor kommer i en storlek om 20x20 cm, och färgerna vitt med inslag av beigt, grått, svart och brunt. Serien har en dekormix med en känsla av kinesiskt porslin som kommer i vitt och grått. Plattorna är också lätt texturerade, vilket passa ihop med den rustika trenden. Passar för badrum och kök.

Klinker La Roche

La Roche har ett utseende som påminner om sten och betong, med mycket vackra texturer. De kommer i färgerna vitt, lera, brunt och grått. Den här varianten finns i flera storlekar, bland annat den nya 80x80 cm upp till 60x120cm.

Kakel Poetique

Avslutningsvis lanserar de också den här kakelserien som har en romantisk känsla. Det här kaklet skiljer sig något från de andra produkterna i och med att den har en högblank yta och främst kommer i pastellfärger, och finns i bland annat vitt, mörkgrönt, rosa, gult, turkost och ljusgrönt. Den här serien har också en samling dekorer med reliefmönster om man vill smycka ut sitt badrum lite extra.

Så om man planerar att renovera kök eller badrum i sommar kan det vara värt besväret att kolla in de här nya serierna. Då kan man samtidigt passa på att tapetsera med våtrumstapet om man hittar någon som matchar.

Bild hämtad från: Kakelspecialisten